avstånd gör stor kärlek ännu större

 
För hundra år sen åt jag påsklunch tillsammans med min bästa vän och hennes mamma, det var starten på en tradition vi försöker hålla även om det inte alltid gått. Men den ligger mig varmt om hjärtat. Iår passade det bra då vi både åkte hem till småstaden vi växt upp i, och jag var så fräck så jag nästan bjöd in mig själv. Det var lika trevligt som alltid när vi ses allihopa. Jag passade på att göra min storhelgsbak grand finale; chokladtårta med salt kolasås. Det är ett recept av Roy Fares (hittade receptet i tidningen "hembakat") och den stavas U-N-D-E-R-B-A-R, bara så att ni vet det. Allt går att förbereda dagen innan, så dagen du ska äta den behöver du bara dekorera den. Jag byggde ihop tårtan dagen innan också så att den fick gosa till sig lite. I mitt påskägg låg Roy Fares bakbok "United states of cake", och gissa om jag ska baka till helgen! Vädret, familjen, vännerna gjorde den här påskhelgen till en riktig energiboozt. Tack till er ♥

Kommentera här: