Fru bagare bakar kanelbullar och annat

Idag är det kanelbullens dag, men det visste ni nog redan. Jag klev upp strax efter klockan 06, och startade surdegsbrödet till hamburgarna vi ska äta ikväll (lång process som startade igår egentligen). När jag hade gjort det startade jag med bulldegen och medan den jäste gjorde jag potatislompor. Nu är det bara en potatislimpa kvar som väntar på att få komma in i ugnen. Ja och så hamburgerbrödet då men det ska juh jäsa flera timmar till. Jag tror dock inte att jag lyckades med den, vi får se. Det här är äkta surdeg som bakas utan jäst, något sånt har jag faktiskt aldrig bakat förut så jag är lite ute och cyklar känner jag. I värsta fall har jag ett surdegsbrödrecept från Leila Lindhom som jag tror skulle passa som hamburgerbröd och som dessutom inte tar flera dygn att baka. Ajja vi får se.
Kanelbullarna är också Leila (jag fullkomligt älskar hennes recept!) och det var första gången jag bakade dom. Absolut inte sista! Attans, så goda bullar har jag nog inte ätit på flera år faktiskt!